Call +0032 (0)2 582 50 80

Openingsuren: maandag gesloten - dinsdag tem vrijdag 9-12u en 13-18u - zaterdag 9-16u.

Welkom bij Autoparts Plus

Autoparts Plus

Autoparts Plus biedt haar klanten een service van hoog niveau dankzij meer dan 30 jaar ervaring.

Autoparts Plus vindt zijn oorsprong dichtbij Brussel eind jaren '70 begin jaren '80 wanneer Jozef De Vits besluit afscheid te nemen van het vrachttransport om zijn hele hebben en houden te investeren in een auto-onderdelen zaak. De business begint vrijwel meteen goed te draaien en al snel worden de twee zonen Jan en Guy, mee aan boord genomen. Met gebundelde familliale krachten worden elk jaar nieuwe uitdagingen aangegaan en nieuwe objectieven vooropgesteld.

Autoparts Plus. Een succes dankzij sterke partners.

Autoparts Plus blijft actief zoeken naar synergieën met fabrikanten, importeurs, leveranciers en collega-distributeurs. Dat resulteert in goede aankoopvoorwaarden en voor de klant in competitieve prijzen. Dankzij goede partnerships biedt Autoparts Plus bovendien ook een goede dienst-na-verkoop zodat U als klant steeds op ons kunt rekenen. Verder hebben we enkel kwaliteitsproducten in ons assortiment met een sterke reputatie. Degelijkheid en kwaliteit zijn belangrijke troeven van ons gamma aan producten.

Autoparts Plus. Bijna alles voor Uw auto.

Ons productengamma omvat méér dan één miljoen verschillende artikels. Dus wat U ook zoekt, de kans is groot dat U het bij ons vindt. Wij beschikken over speciaal daartoe opgeleide mensen die erg begaafd zijn in het 'sourcen' van exotische onderdelen of accessoires. U kan rekenen op een geloofwaardige en kwaliteitsvolle dienstverlening. Wij van Autoparts Plus hechten veel belang aan een betrouwbaar en loyaal servicegehalte.

Openingsuren: maandag gesloten - dinsdag tem vrijdag 9-12u en 13-18u - zaterdag 9-16u.

Bedankt voor het lezen van deze tekst. We hopen u spoedig te mogen verwelkomen! Aangename kennismaking!

Het Autoparts Plus Team