Call +0032 (0)2 582 50 80

Openingsuren: maandag gesloten - dinsdag tem vrijdag 9-12u en 13-18u - zaterdag 9-16u.

Ons Bedrijf

Ons productassortiment

Een overzicht van het door ons gevoerde gamma aan producten vindt u hier.

Indien u op zoek bent naar een onderdeel of product dat wagen-specifiek is kan u via ons zoeksysteem het juiste onderdeel terugvinden. Lees eerst aandachtig de instructies opgegeven bovenaan de pagina van ons zoeksysteem. U dient de referentie van het gewenste product over te tijpen in de zoekbox bovenaan, deze zoekfunctie brengt u dan bij het juiste product. Aangezien de databank ongeveer 500.000 artikels omvat is het aangeraden bij de referentie een woord uit de omschrijving toe te voegen indien het aantal resultaten van uw zoekopdracht te groot is. Dat komt de snelheid en het uiteindelijke resultaat ten goede.

Bv. R10606 (de referentie) Radiateur (woord uit omschrijving of fabrikant)

Heeft u hulp nodig bij het zoeken van een bepaald product? Neem contact op met onze klantendienst: 0032 (0)2 582 50 80.

Onze leveranciers

Autoparts Plus heeft enkel kwaliteitsproducten in het gamma van gerenommeerde fabrikanten en importeurs zodat garanties en een degelijke dienst na verkoop gegarandeerd zijn.

Onze voorraad

Autoparts Plus beschikt over een ruime voorraad aan onderdelen en producten. Aangezien ons assortiment zeer uitgebreid is moeten wij geregeld beroep doen op de voorraad van onze partners die ons zo snel mogelijk beleveren met de door u bestelde producten. Op die manier slagen wij erin u toegang te verschaffen tot een uiterst groot aantal producten met een minimale levertermijn.

Ons personeel

Onze medewerkers zijn professionals die dagelijks tot het uiterste gaan om de klanten tevreden te stelen. Aarzel niet om beroep te doen op de klantendienst op 0032 (0)2 582 50 80.

Verder Winkelen?

Volg één van de volgende links om verder te winkelen.

  • Terug naar vorige pagina.
  • Gebruik het zoekvenster bovenaan rechts om een product te zoeken.
  • Volg één van de volgende links om verder te winkelen!
    Winkel Home
    Mijn Account